Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

Andrei Popea – MAC după cum este cunoscut în industria de evenimente – responsabil pentru dezvoltarea companiei FIVE’S  și de reușita a peste 500 de evenimente organizate anual pe parcursul a 25 de ani în țară, dar și în afara țării, lansează o noua companie care oferă soluții la cheie pentru industria de evenimente, Backstage Production Group.

Echipa de Production, Comercial și Suport, alcătuită din cei mai buni specialiști coordonați de Andrei Popea în ultimii 25 de ani, va presta servicii de înaltă calitate sub noul nume Backstage Production Group. Acesta își propune să fie un hub de servicii tehnice “la cheie” și un furnizor de second opinion pentru orice dilema tehnică cu care clienții din piață se pot confrunta.

Backstage Production Group furnizează cu entuziasm și inspirație o gama integrată de servicii prin intermediul a trei divizii:

Divizia de producție tehnică evenimente – oferă servicii de design de eveniment, consultanță tehnică și implementare, producție decoruri evenimente, conferințe corporate, conferințe MICE, târguri și expoziții.

Divizia de instalații tehnice – oferă o gamă completă de servicii de instalări echipamente A/V, lumini, scenotehnică în săli de conferință, săli multifuncționale, săli de sport, teatre, etc

Divizia de vânzări echipamente A/V – vânzarea de echipamente profesionale de sunet, lumini, video și scenotehnică.

Backstage Production Group are capacitatea de a oferi cea mai bună expertiză din regiune, servicii de design eveniment și proiectare 3D, soluții de interactivitate la eveniment și acces la tehnologii moderne în domeniu.

Backstage Production Group este partener principal al Oameni și Companii în dezvoltarea comunității managerilor de marketing din România, Global Marketing Manager.

Contact comercial: lavinia.popescu@backstage.ro; telefon: 0742.231.040