Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

Edenred, cel mai mare emitent de tichete şi carduri preplătite din România, a pregătit o ofertă specială pentru emiterea voucherelor de vacanță dedicate instituțiilor publice.

Angajații din domeniul public vor beneficia de oferte speciale la pachetele turistice achiziționate cu voucherele de vacanță Edenred și vor avea acces la peste 13,000 de unități de cazare de pe teritoriul României, prin partenerii strategici Edenred.

Conform O.U.G. nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță, modificată prin O.U.G. nr. 46/2017, instituțiile si autoritățile publice au obligatia legală ca în perioada 1 iulie 2017 – 30 noiembrie 2018 să acorde salariaților proprii o indemnizație de vacanță sub formă de vouchere de vacanță, în valoare de 1450 lei pentru un salariat.

Oferta specială pentru instituțiile publice pentru emiterea şi livrarea voucherelor de vacanță este de 0,01 LEI / contract și include:        

 • vouchere de vacanță pe suport card sau hârtie
 • Livrarea prioritară și asigurare pe durata transportului (Edenred acoperă toate costurile legate de asigurarea voucherelor pe durata transportului)
 • Consultanță permanentă privind întregul sistem de contractare SEAP, comandă și livrare
 • Telverde:serviciu telefonic alocat de Edenred beneficiarilor de vouchere de vacanță, care poate fi apelat gratuit din rețeaua Telecom, iar utilizatorii de vouchere de vacanță Edenred pot afla detalii despre rețeaua de unități partenere, oferte speciale și alte informații despre utilizarea voucherelor de vacanță

În plus față de oferta standard, Edenred pune la dispoziția angajaților din instituțiile publice și un pachet special personalizat care conține:          

 • Oferte speciale la pachetele turistice achitate cu vouchere Edenred
 • Cea mai dezvoltată rețea de unități turistice partenere, în toată România, cu posibilitate de extindere, la cerere
 • Localizarea unităților partenere pe hartă, disponibilă pe edenred.ro

Angajaţii pot folosi voucherele de vacanţă exclusiv în România, pentru a achiziţiona servicii turistice de la hoteluri, pensiuni, agenţii de turism licenţiate sau unităţi de tratament balnear autorizate, iar pachetul turistic trebuie să conţină în mod obligatoriu servicii de cazare, conform specificaţiilor legislative.

Achiziția se realizează astfel:

 1. Accesați în SEAP secțiunea “Cumpărări directe” -> “Catalog de produse”
 2. Selectați oferta Edenred din SEAP prin introducerea denumirii Edenred în câmpul “Ofertant”. La estimarea valorii contractului se va lua în calcul exclusiv costul serviciilor prestate de Edenred, nu și valoarea nominală a acestora (conform deciziei ANAP)
 3. Accesați oferta Edenred creată special pentru nevoile dumneavoastră
 4. Selectați suportul dorit al voucherelor de vacanță (card sau hârtie), semnați și ștampilați documentele contractuale și trimiteți-le la adresa de email: sales-RO@edenred.com.

În România, Edenred deserveşte peste 35.000 de companii-client şi 1,5 milioane de utilizatori pentru tichete şi carduri de masă Ticket Restaurant, tichete şi carduri cadou, tichete de creşă, vouchere de vacanţă, tichete sociale, precum şi carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri.

Grupul Edenred activează în 45 de ţări, având aproape 8.000 de angajaţi. În 2017, volumul tranzacţiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 26 miliarde euro, din care 78% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online.

Pentru alte informații, contactați reprezentantul Edenred pentru instituții publice: Alina Stancioiu, alina.stancioiu@edenred.com