Marketing and Communication Solutions addressing +150 Business & Professional Communities

Lider in Comunicare Directa

logo-osc este lider în servicii de comunicare directă / engagement în comunități business și profesionale din România. Avem un sistem avansat de comunicare directă cu companii şi comunităţi profesionale. Ne ajutăm Partenerii să comunice personal şi să întâlnească cât mai mulţi clienţi potenţiali din 60 domenii  de activitate. Asistăm echipele Partenerilor să analizeze grupurile ţintă, să aleagă soluţiile de comunicare directă şi să realizeze întâlniri eficiente. Mărim astfel şansele de a construi relaţii comerciale durabile.

Acces la Companii si Organizatii

Folosind serviciile Oameni şi Companii, Partenerii noştri comunică cu trei tipuri de grupuri ţintă: Clienţi Potenţiali (Hunting), Clienţi Existenţi (Farming) şi diverse grupuri de parteneri sociali (Stakeholders). Anual, partenerii noştri ajung la peste 15.000 de companii din România, având acces la +25.000 de proprietari, manageri sau executivi cu diferite responsabilităţi (marketing, achiziţii etc). De asemenea, Partenerii noştri comunică direct şi au acces la +11.000 de specialişti din comunități profesionale private sau din sistemul public (sănătate, educaţie, administraţie).

Ce este Comunicom

Comunicom Online este o platformă de management a acestor Comunități Business și Profesionale. Conține informații despre +50 de comunități care însumează +15.000 organizatii și +25.000 proprietari, executivi și lideri de opinie. Folosind Comunicom Online aveți date actualizate despre toate comunitățile business sau profesionale existente în portofoliul Oameni si Companii. În același timp, vă puteți construi propria comunitate de clienți sau prospecti, utilizând platformele și instrumentele de comunicare Oameni si Companii.

Informatiile din Comunicom

Informațiile pe care le puteți accesa despre o comunitate prin intermediul Comunicom Online sunt cele care ajută echipele de vânzări și marketing să comunice mai ușor, direct, cu clienții potențiali din comunitatea respectivă. In Comunicom datele  sunt organizate în trei categorii,  care se refera la  organizațiile membre ale comunității,  la managementul acestor organizații și la activități relevante ale comunității respective (evenimente, publicații, știri, rapoarte etc). Datele sunt actualizate periodic. Pentru fiecare comunitate exista si un raport digital lunar, care rezuma informatiile relevante.

Abonament Comunicom

Puteți accesa una sau mai multe comunități în cadrul Comunicom Online, pe baza unui abonament anual. Abonamentul vă oferă acces pe baza de user și parolă, pentru un număr prestabilit de utilizatori. Tipul de informații pe care le puteți accesa pentru fiecare comunitate în parte depinde de tipul de abonament. În cazul în care doriți să beneficiați și de serviciile Oameni si Companii de comunicare offline cu membrii unor comunități (participare la activitățile din cadrul unei comunități, cum ar fi conferințe, cocktailuri, dezbateri, cine de lucru etc), platforma Comunicom vă asigură managementul participării. Toate activitățile unei comunități sunt vizibile în pagina Comunicom Online dedicată comunității respective.

Comunitati Personalizate

Oameni si Companii a construit și administrează mai multe comunități proiectate și realizate la solicitarea unor parteneri. Comunicom Online asigură managementul informațiilor despre membrii acestor comunități și managementul activităților offline din viața comunității. Exemple de comunități realizate la solicitarea unor parteneri și dezvoltate conform nevoilor acestora: Comunitatea Managerilor de Flote Auto, Comunitatea Asociațiilor de Pacienți, Comunitatea de Business Raiffeisen București, Comunitatea Alphega Business, Comunitatea de Epidemiologie, Comunitatea Smart Cities, Comunitatea ITC in Energie.

Comunitati Disponibile

Top 100 Companii din fiecare judet, Top 3000 Companii București, Companii Farma, Spitale Publice, Primării, Consilii Județene, Prefecturi, Colegii școlare, Universități, Companii de Apă, Hoteluri, Alphega Business (P), Raiffeisen Business (P), Manageri Flote Auto, Epidemiologie, Hematologie, Medicina Dentara, Companii din Energie, ITC în Administrația Publică, ITC in Energie, Arhitecti, Spitale si Clinici Private, Farmacii Private, Farmacii Spitale Publice, Asociatii de Pacienti, Smart Cities.