Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

 

 

 

Oportunitati

Accesati permanent cateva zeci de oportunitati de marketing din portofoliul nostru.
Gasiti mai jos oportunitatile disponibile in acest moment.

GLOBAL MANAGER BUSINESS COCKTAILS

Acceseaza o comunitate nationala de executivi si antreprenori

Membrii comunitatii se intalnesc periodic, din 2012, in cadrul  Global Manager Business Cocktails; pana au avut loc 12 intalniri in Bucuresti si 22 in orasele mari din tara. +5000 de executivi si antreprenori au participat la intalnirile comunitatii Global Manager. In 2019 avem programate 2 intalniri in Bucuresti si 3 in tara.

Editii in 2019

Membri ai comunitatii

GLOBAL MARKETING MANAGER

+750 manageri de marketing

Lansata in 2016 de Oameni si Companii, comunitatea managerilor de marketing, Global Marketing Manager, s-a reunit de 7 ori, in cadrul unor cocktail-uri profesionale in Bucuresti. Pentru anul 2019 sunt programate 5 intalniri ale comunitatii.

 

Membri ai comunitatii

Intalniri in 2019

GLOBAL HR MANAGER

O comunitate a managerilor HR, lansata in 2017

Intalnire informala a comunitatii profesionale “Global Manager – HR” la care participa specialisti in resurse umane din companii mari si foarte mari, cu diverse domenii de activitate, din zona Bucuresti-Ilfov. In 2019 sunt programate 2 intalniri ale comunitatii.

Membri ai comunitatii

Intalniri in 2019

INOVATII SI INDUSTRII CU IMPACT CRITIC IN ECONOMIE SI SOCIETATE

Program dedicat industriilor cu impact major in societate si economie

Platforma de comunicare profesionala, lansata in 2018, dedicata dezbaterii temelor generate de industriile cu impact critic. Membrii comunitatii sunt lideri de opinie din diferite domenii de activitate, oficiali din cadrul Guvernului, membri ai Parlamentului, reprezentanti din managementul organizatiilor care reprezinta industriile in discutie

Intalniri in 2019

Participanti in 2018

MANAGEMENT PERFORMANT DE MEDIU

Grup de lucru profesional pe teme de actualitate privind managementul mediului

Membrii comunitatii se intalnesc periodic, din 2015, pentru a identifica solutii viabile pentru principalele probleme de mediu cu care se confrunta Romania. Obiectivul programului il reprezinta asigurarea unui management performant in acest sector. In 2019 sunt programate 6 intalniri ale specialistilor.

Editii in 2019

Anul Lansarii programului

INNOVATION IN RETAIL

Comunitate profesionala dedicata marilor retaileri

Comunitatea Innovation in Retail este formata din specialiști din domeniile IT, Marketing si Achizitii, care activeaza in companii de retail din Romania. Acestia se intalnesc in 4 dezbateri profesionale si discuta despre cele mai noi tendinte, aplicatii si solutii existente pe piata de retail.

Intalniri in 2019

Participanti/editie

MANAGEMENT MODERN IN CLINICI SI SPITALE PRIVATE

Program profesional dedicat managerilor din sistemul privat de sanatate

Program lansat in anul 2011 si dedicat comunitatii de manageri de clinici si spitale private. Membrii comunitatii se intalnesc anual in cadrul unei conferinte, dar si intr-un cadru informal, in cadrul cocktail-urilor profesionale dedicate (2 in 2019). 

Intalniri programate in 2019

Participanti la fiecare editie

MANAGEMENT MEDICAL MODERN - SPITALE PUBLICE

Program profesional, organizat din anul 2007

Comunitatea managerilor de spitale publice din Romania se reuneste bi-anual in cadrul Conferintelor de Management Medical Modern. 24 de editii organizate pana in prezent au cumulat +3000 participanti: manageri, directori medicali, directori financiari, specialisti din sistemul public de sanatate.

Editii in 2019

Participanti

TRATAMENTE SI TEHNOLOGII MODERNE IN MEDICINA

Accesul pacientilor la tratamente si tehnologii oncologie inovatoare

Programul TTIM – Oncologie a fost lansat in anul 2017, iar pana in prezent au avut loc 7 dezbateri profesionale, la care au participat medici oncologi, autoritati din domeniul sanatatii si membri ai comisiilor de sanatate. In 2019 avem programate 4 dezbateri.

Dezbateri profesionale in 2019

Anul lansarii programului

MANAGEMENT MODERN AL ASOCIATIILOR DE PACIENTI

Program de comunicare online si offline dedicat asociatiilor de pacienti

Programul dedicat comunitatii asociatiilor de pacienti a fost lansat in anul 2015, iar membrii acesteia se intalnesc de 2 ori pe an in cadrul unei conferinte nationale. Comunitatea numara peste 450 de membri, reprezentand 260 de asociatii. 

Editii programate in 2019

Asociatii active in program

GALA EDUMANAGER

Eveniment dedicat promovarii proiectelor inovatoare din educatie

Gala Edumanager reuneste, anual, din 2012, +150 de manageri de unitati de invatamant universitar si preuniversitar, publice si private. Decernarea diplomelor este precedata de seminarul de Management Modern in Educatie, dedicat dezbaterii temelor de actualitate pentru sistemul educational.

Premii anual

Editii organizate

GALA ADMINISTRATIE.RO

Program dedicat proiectelor inovatoare ale administratiei publice locale

Eveniment de traditie, organizat din 2005, care evidentiaza proiectele institutiilor din administratia publica locala (primarii, consilii judetene, prefecturi). Este precedat de un seminar pe teme de tehnologii, aplicatii si studii de caz dedicate administratiei publice locale si centrale.

Editii pana acum

Participanti/editie