Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

Programul Management Modern în Administrație este primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor lăudabile din domeniul administrației publice, de educare și informare a noului tip de manager în administrația publică din România.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație.ro, eveniment ajuns în 20165 la cea de-a XII-a ediție, evidențiază cele mai bune rezultate din administrația publică locală din România. Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publice este precedată de un seminar dedicat managementului modern în administrație.

La acest eveniment participă, anual, peste 100 de lideri ai instituțiilor administrației publice românești: primari, viceprimari, prefecți, subprefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, reprezentanți ai Guvernului României și instituțiilor guvernamentale, senatori, deputați, reprezentanți ai asociațiilor profesionale ale administrației publice din România și reprezentanți ai companiilor private din domeniu.

Peste 1000 de persoane au participat, până acum, la Premiile de Excelenta Administraţie.ro şi peste 160 de companii utilizează, din 2005, oportunităţile de comunicare oferite de eveniment.

 

Doresc să aflu mai multe despre acest proiect