Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

Inventivitatea hacker-ilor este atât de avansată în prezent, încât obligă ca securitatea cibernetică să fie mereu cu un pas înaintea lor. Este avertismentul lansat de Sebastian Bănică, Country Manager Checkpoint Romania & Bulgaria, Check Point Software Technologies, în cadrul primei ediții a Conferinței Naționale ”Securitatea Informației în Era Digitală”. Evenimentul ce a reunit aproximativ 100 de participanți a fost organizat vineri, 15 februarie 2019, la Hotel Pullman, București de catre Oameni și Companii, în cadrul programului de comunicare profesională și marketing Global IT Manager.

”Implementările concrete sunt foarte importante, având în vedere că în România, în anumite verticale de business, atacurile cibernetice sunt peste media de la nivel mondial, ceea ce spune foarte mult despre situația noastră. Suntem într-o zonă în care «mie nu mi se poate întâmpla» nu se mai aplică, riscurile sunt foarte mari. Înaintea terorismului, în materie de atacuri, se afla securitatea cibernetică. Dacă în lumea reală, avem granite și armate care ne apără, în lumea virtuală, doar noi ne putem apăra de diversele atacuri. Tocmai de aceea, Checkpoint a creat Maestro, care este noua noastră soluție, ce presupune extinderea perfoarmanțelor de la o zonă mica, la una gigantică. Maestro este o soluție care rezolvă dorința zonei tehnice de a avea o soluție ușor operabilă, expandabilă, bazată pe principiul plătești și crești în funcție de necesități. Scalabilitate, operare simplă și cost eficient sunt atuurile acestei soluții”, a explicat Sebastian Bănică.

Potrivit acestuia, orice radiografie a unui sistem scoate la iveală vulnerabilități, iar Checkpoint facilitează analiza și identificarea soluțiilor care pot bara diversele atacuri. ”Ne-am propus să inovăm tot timpul, inovația este ceea ce ne conduce pe noi în această zonă, lansăm soluții și produse care nu există la niciun alt competitor, în materie de atacuri”, a mai arătat reprezentantul Checkpoint.

Programul de marketing și comunicare profesională Global IT Manager se derulează în cadrul unei comunități formate din specialiști IT cu diverse specializări. Programul a fost lansat de Oameni și Companii în anul 2014. Oameni și Companii este o organizație specializată în soluții de marketing și acces în comunități business, profesionale și premium-consumer.