Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

EduManager este singurul portal românesc dedicat informaţiilor pentru managerii din educaţie.

Portalul EduManager colectează şi publică informaţii despre cele mai importante instituţii şi persoane din sistemul de învăţământ românesc: minister, inspectorate judeţene, universităţi, licee, şcoli, instituţii şi organizaţii de profil, companii din domeniul educaţional, organizaţii ale administraţiei publice centrale şi locale.

edu from prezentare-OSC-v2014-final
Devenit cel mai modern şi rapid mijloc de transmitere a informaţiilor din sfera informaţiilor din învăţământ, EduManager oferă tuturor instituţiilor din acest domeniu un avantaj considerabil: acela de a-şi putea face cunoscută activitatea unui mare număr de vizitatori, în timp real şi fără costuri.

De asemenea, EduManager este o platformă de comunicare directă între managerii instituţiilor de învăţământ publice şi private, conducătorii instituţiilor publice de profil şi companiile care oferă servicii şi produse din domeniul educaţional.

Newsletter-ul portalului EduManager conţine sinteza ştirilor publicate pe site. Newsletter-ul este trimis zilnic, prin e-mail, la peste 4500 de persoane care lucrează în sistemul educaţional. De asemenea, newsletter-ul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole de presă privitoare la activitatea instituţiilor de învăţământ apărute în mass-media centrală şi locală. Oricine poate citi materialele prezentate în newsletter accesând direct linkurile către portalul EduManager.

 

Abonează-mă la newsletter